Najnovšie články
-
Zažívame bezprecedentnú situáciu. Štátom nariadená stopka pre množstvo firiem, stop stav v objednávkach v rôznych odvetviach a zamestnanci v lepšom prípade pracujúci na diaľku, v tom horšom na OČR-kách, PN-kách či v karanténe. o dočasný stav? Bude vzdelávanie resuscitované medzi prvými? A vrátime sa niekedy do pôvodného stavu?
-
Sociálna izolácia je nepriaznivá pre akýkoľvek biznis a výnimkou nie je ani oblasť vzdelávania. Zamestnávatelia sa musia popasovať s otázkou, ako naďalej poskytovať svojim ľuďom podporu v ich rozvoji. Lektori sú zasa postavení pred výzvu hľadať spôsoby, ako doručovať svoje služby klientom. Platforma Workshop.sk vznikla pred rokom a pol s cieľom podporovať komunitu lektorov a priniesť firmám vždy aktuálny prehľad o tom, akí odborníci na trhu pôsobia a aké kurzy ponúkajú. Na súčasnú situáciu Workshop.sk ponúka rýchlu odozvu v podobe propagácie online kurzov a plne vybaveného štúdia pre všetkých lektorov, a k tomu jasný odkaz: Spoločne to zvládneme.
-
Technika Pomodoro – výborný nástroj, keď potrebujete zvládnuť veľa práce alebo veľa naštudovať a k tomu to chcete zvládnuť rýchlo a správne.
-
Všímavosťou si uvedomujeme prítomný okamih. Presúvame svoju pozornosť z hlavy do tela, k našim zmyslom. Tým nedávame priestor našej hlave neustále rozmýšľať a prinášať katastrofické scenáre. Všímavosťou začíname našu cestu k lepšiemu a krajšiemu životu aj v tejto neľahkej dobe.
Soft skill School je jedinečný program, ktorý vznikol ako reakcia na špecifické výzvy, s…
Donedávna nedal našinec na presladenú „nescu“ v obrovskej šálke dopustiť. Aj vďaka Vladimírovi Vlasatému a Michalovi Ugorovi má tisíce Slovákov prístup ku kvalitnejšej káve. Zakladatelia spoločnosti Káva Víťazov precestovali svet, okúsili rôzne povolania a pri každej novej skúsenosti ich sprevádzala káva. Napadlo im, prečo by skrz tento nápoj nepriniesli kus sveta aj Slovákom? Dnes ho distribuujú do firiem, aj domácností a snažia sa jeho nadšencov vzdelávať a rozširovať im obzory. Má káva naozaj povzbudivé účinky? Z akého segmentu konzumujú firmy najviac čierneho moku? Viem ako bežný smrteľník rozoznať kvalitnú kávu? Spýtali sme sa skúseného „kávičkára z fachu“, Vladimíra.
Podpora inovácie, vyššie zisky, lepšia konkurenčná výhoda alebo prijímanie lepších rozhodnutí – objavte benefity diverzity a inklúzie.